De nieuwste trend in energiebesparing is het installeren van ramen die de elektriciteitsrekening met 75 procent verlagen. Windows is de meest gebruikte bron van warmteverlies, wat uw elektriciteitsrekening aanzienlijk kan verminderen. Het beste is dat de warmte die uit het raam ontsnapt, wordt gerecycled en het zorgt voor een koel airconditioningeffect.

Een van de beste opties is het gebruik van de horizontale en verticale luiken. Dit zal ook helpen bij het verbeteren van isolatie. Als je het geld en de ruimte hebt, zijn de dubbel opgehangen panelen de beste optie.

Als u wat meer wilt besparen, kunt u het enkele paneel installeren en dit bespaart nog meer. Een ding om in gedachten te houden is dat je ervoor moet zorgen dat de panelen niet te dicht bij elkaar staan. U moet voorkomen dat de opening groter is dan 3 mm.

Zo verlaagt u uw energieverbruik nog meer. Door dit type raam en de lamellen te plaatsen, kunt u uw elektriciteitsrekening flink verlagen.

Deze panelen worden vervaardigd door twee bedrijven, namelijk Clariant en Shrewsbury. De voor- en nadelen zijn meestal voor de Clariant-producten. De hoge kosten zijn het enige nadeel voor dit product.

De reden voor de goedkopere prijs van Clariant zijn de materiaalkosten en de expertise van Shrewsbury. Ook is het bedrijf bekender en heeft het een sterke reputatie in het produceren van kwaliteitsproducten. Het Clariant-paneel kost 26 per vierkante meter, terwijl het Shrewsbury-paneel iets minder kost.

Dus als je een beetje aarzelt, bekijk de functie dan goed. Als je voor het Clariant-panel gaat, heb je een grotere kans om je rekeningen nog meer te verlagen dan Shrewsbury.

De volgende optie is het gebruik van de panelen die zijn gemaakt van aluminium en glas. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van deze twee soorten panelen. Het gebruik van aluminium daarentegen helpt bij het verbeteren van de duurzaamheid van het paneel, wat ook vereist is bij toepassingen met hoge temperaturen.

Het aluminium zorgt voor een betere isolatie en hiermee kunt u ook uw energierekening verlagen. Bovendien verbetert het de esthetische uitstraling van uw huis.

De glaspanelen hoeven daarentegen niet te worden geverfd. Ze kunnen gemakkelijk worden geleverd met latten met de perfecte dikte. Dit vermindert de hoeveelheid materiaal die door schilderen wordt opgenomen.

Met behulp van deze ramen verlaagt u eenvoudig uw elektriciteitsrekening met 75 procent. Installatie zal een gemakkelijke taak zijn.

Zodra u ze heeft ge├»nstalleerd, kunt u een groot verschil in uw elektriciteitsrekening verwachten. Het is zelfs mogelijk om het verder te verminderen. U moet uw gezond verstand gebruiken bij het kiezen van de juiste keuze voor uw behoeften.