Hoewel veel Amerikanen tot voor kort niet op de hoogte waren van de Energy Supply Optimization Act van 2020, hebben veel energieleveranciers in het land aanpassingen en wijzigingen aangebracht in hun bedrijfsmodellen om zich aan te passen aan deze nieuwe regelgeving. U kunt er zeker van zijn dat er voor uw energieleverancier de komende maanden nog meer prijsverhogingen zullen zijn.

De meeste Amerikanen zijn bekend met olie en gas als vormen van energie, maar ze zijn misschien niet bekend met wind- of zonne-energie. De meeste elektriciteitsleveranciers vertrouwen op kolen, olie en aardgas om het grootste deel van hun elektriciteit te produceren. Met de komst van alternatieve energiebronnen zoals wind- en zonne-energie zijn de energieprijzen in de meeste gebieden aanzienlijk gestegen.

Er is één gebied waar de kostenverlaging voor alternatieve energiebronnen minimaal is geweest: de distributie van elektriciteit uit bestaande opwekkingsinstallaties. In feite heeft de toename van het aanbod voor de meeste consumenten een netto negatief effect op de elektriciteitsprijs gehad.

Elke staat en het District of Columbia heeft hernieuwbare bronnen beschikbaar voor het opwekken van elektriciteit. De meeste huiseigenaren kunnen zonnepanelen, windturbines, geothermische pompen en vergelijkbare bronnen gebruiken om hun huizen van stroom te voorzien. De meeste energiecentrales gebruiken echter fossiele brandstoffen om elektriciteit op te wekken en zijn niet beschikbaar voor particuliere consumenten die hun huidige energiebedrijf willen vervangen door een milieuvriendelijk bedrijf.

Het gemiddelde huis in de Verenigde Staten verbruikt drie tot vier keer de hoeveelheid stroom die de overheid werkelijk nodig heeft. Dit komt doordat het gemiddelde huis niet goed is bedraad om een ​​alternatieve stroombron te bieden. Het zou redelijk zijn om aan te nemen dat met de voortdurende expansie van de zonne- en windechnologieën en de relatief recente, maar massale ontdekking van waterkracht, dat de energieprijzen in de nabije toekomst aanzienlijk zullen dalen.

Het is belangrijk om de potentiële energieleveranciers in uw regio te onderzoeken en hun prijzen te vergelijken met anderen in uw regio. Wanneer u op internet zoekt, moet u ook overwegen om consumentenrapporten over een bepaald bedrijf te lezen voordat u energiediensten van hen koopt. Door je huiswerk te maken, kun je een aanzienlijk bedrag besparen op je energierekening.

Your best source of savings can be gained from your rebate cards and incentive programs offered by your utilities as well as additional benefits provided by your providers. These additional savings should be monitored in order to ensure that you receive the most from your energy provider. If you are a member of a Home Energy Savings Program through your utility, make sure you follow through on your rebate requests.

Contrary to popular belief, the price of energy does not have to be sky high to be inconvenient. There are ways to lower the costs. Check with your utility or with the company you are buying your energy from and see what types of programs or incentives are available to you.

There are different types of rebates for different types of customers. Utility companies are looking for customers who are environmentally conscious. Therefore, you need to use alternative energy sources and conserve energy if you want to get the maximum benefit from your utility company.

You also want to look at the reputation of the energy suppliers. You will want to find out how long they have been in business and if they are a member of the Better Business Bureau. If they are, check their rating with Consumer Reports to make sure that they are a good company.

U wilt uzelf ook de vraag stellen: “Levert mijn energiebedrijf genoeg energie om aan mijn behoeften te voldoen?” Zelfs als ze een energiezuinige dienstverlener zijn, zult u ontevreden zijn als ze niet in staat zijn om meer energie te produceren dan de diensten die ze momenteel leveren. Koop uw energie alleen bij een bedrijf dat de nodige aanpassingen kan doen om aan uw energiebehoeften te voldoen.

Dit is het perfecte moment om betrokken te raken bij het verkrijgen van de kracht die u nodig heeft. Door online onderzoek kunt u leren over de verschillende energiebronnen en de soorten energiediensten die zij leveren. Het is niet alleen belangrijk om te weten over de bedrijven en hun namen, maar het is ook belangrijk om te leren over de bedrijven die de beste prijs voor uw behoeften kunnen leveren.