Waarom zou je er maar één moeten gebruiken
Wanneer mensen denken aan cryptocurrency, denken ze vaak aan zeer geavanceerde technologie. Echter, alleen omdat iets nieuw is, betekent niet dat het noodzakelijkerwijs beter is dan bestaande systemen. Als u bekend bent met Trezor en andere bovenkant van de LINE Beveiligde investeringskaarten, heeft u waarschijnlijk gehoord van hardware-portefeuilles. Hardware-portefeuilles zijn echt ongeëvenaard. In dit artikel zullen we uitleggen wat ze zijn en waarom zou je er maar één moeten gebruiken.

Uw privésleutel, ook wel uw portemonnee-sleutel genoemd, is de sleutel tot een netwerk van de cryptocratie. Op zoveel manieren is het als een fysieke sleutel die uw geld kan ontgrendelen om ze te gebruiken. Met een ongedekt systeem heeft u geen manier om te weten wie toegang heeft tot uw geld. Dit is de reden waarom Trezor en andere merken gebruikers het vermogen bieden om hun eigen publieke en privé-sleutels te genereren, waardoor ze worden beheerd, welke valuta’s ze kunnen uitgeven.

Door uw eigen privésleutel te hebben, kunt u meer vertrouwen in het systeem hebben. Een van de ergste dingen die kan gebeuren, is iemand je portemonnee neemt en het gebruikt om te investeren in cryptocurrency die je niet eens hebt gedaan. Met de Omisego Ledger Nano portefeuilles hoef je je nooit zorgen over te maken omdat ze een back-up zijn van een team van professionals. Het mooie van de Omni-portemonnee is dat het 100% aanpasbaar is, waarmee je de portefeuille precies de manier waarop je het nodig hebt, kunt aanpassen. Dit betekent dat u geen “normale” dagelijkse portemonnee hoeft te gebruiken – u kunt uw verbeelding gebruiken en uw eigen particuliere muntportefeuille maken.

 

Lees meer over de  Trezor model one kopen